Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

to jste opsal z nejakeho oficialniho proslovu prodejneho eurograzla? ;-D 

Ten si ale nechal, spolu s kumpana, za to kralovsky zaplati, ale vy to delate zadarmo?;-D

0 0
možnosti
Foto

Vy jste tak krátkozraký, že i špička Vašeho nosu je pro Vás nekonečně daleko!

Myslíte si, že Arabské Emiráty zajímá nějaké Vaše vychvalování tepla a turistiky? A nebo že EU uvolňuje vízový styk kvůli Vašim krásným očím?

EU se zoufale snaží hledat nové trhy a ekonomická teritoria, se snaze konkurovat USA... proto i za celu politických a sociálních ústupků otevírá státům, s nimiž by měl být vízový styk doslova uzákoněnou povinností.

V podstatě je to obětování evropské civilizace kvůli pofidernímu bakšiši, vážený.

Jakýkoli kontakt s těmito kraji oni berou jako příležitost k propagaci islámu. A asimilace? Přizpůsobení se? Ano, ale to oni budou vyžadovat od Vás! A to i v okamžiku, kdy budou tady u nás.

Vždyť i ten slavný (a podprůměrný) americký film Sex ve městě2, natáčený s velkou slávou právě v Dubaji, musel své scény na tržnici natáčet v Maroku, protože jim v Dubaji nepovolili natáčet s herečkami s obnaženýma rukama. Když takhle vyběhli s Američany, s nějakou EU se vůbec nebudou bavit. Merkelová již před pár lety přiznala, že pokus o multi-kulti selhal. Proti slepé víře nelze stavit demokracii. Proti slepé víře lze ostavit pouze neprostupnou a neprodyšnou hranici. Kulturní, sociální, společenskou i ekonomickou. Až se Vaše vnučky budou muset procházet po Praze v burkách, tak si možná na tento svůj vlezdopr... článek vzpomenete. Pokud přímo nejste skrytým agentem jedněch z nich. BISka by si Vás měla proklepnout. P.S.: V případě smazání tohoto diskusního příspěvku na něj zareaguji rovnou celým článkem. Text si pochopitelně kopíruji.

3 0
možnosti
DM

Absolutne nesouhlasim s tim, aby mely UAE s EU a potazmo s CR bezvizovy styk. Jedna se o kulturne zcela odlisnou oblast, a je tedy treba mit moznost korigovat pocty navstevniku na nasem uzemi. Dalsi duvod k tomu opustit EU, kdyz vymysli takove nesmysly, ktere se nakonec obrati proti ni. :-(

2 0
možnosti
MR

a je zajimave ze teto zemi otevreli dvere do Schengenu. V Emiratech nejsou volby, zeny nemaji zadna prava, ne ze by muzi na tom byli o moc lip, homosexualita se tresta smrti, tak uz slavni eurograzlove dosli k zaveru ze splnili v teto krasne zemi pozadavky jakozto demokraticka zeme, a budou do EU chodit kdykoliv se jim zachce, aniz bychom to mohli zatrhnout. Krasa.

http://milanradek.blog.idnes.cz/c/398416/Blba-nalada-v-EU-a-jak-to-Brusel-chce-resit.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 953x
Mám rád život a lidi. Nevážím si pouze těch,kteří se snaží být za každou cenu nej...ale nemají na to. Rodina a zdraví, rodná země, čest, svoboda a demokracie -klasické hodnoty, dnes znějící jako fráze,ale to mi nebrání,abych je uvedl. Jako myslivec mám rád přírodu, jako místopředseda Občanské konzervativní strany chci "kecat do politiky" i když to dnes není in.

Seznam rubrik