Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Na tento problém mám jednoznačnou odpověď: Každý suverénní stát musí mít právo rozhodnout, koho si pustí na návštěvu. Pokud jsou to lidé vzdělaní, slušní a respektující zvyklosti cílově země, ať přijdou. O příživníky a ekonomické turisty navíc s pochybnou pověstí nikdo nestojí. Ani Brusel nemá právo plést se do našich věcí až natolik, aby určoval, kdo je vítán a kdo se přišel přiživit, dělat alotria nebo - co horšího - připravovat teror za naši vstřícnost. Jenže čeští politikové jsou srabové, které nezajímá hlas lidu.

4 0
možnosti
PK

Určité imigraci nezabráníte a určitá je i žádoucí. Jakmile jí ale neřídíte, tak dvacetiletý Voloďa bude  na lešení pro podnikatele výkonnější (většinou) a asi levnější než padesátiletý Čech. A podnikatel na nějaké sociální aspekty brát ohled nebude. Taky počítejte s naší emigrací včetně děvčat co usilují se provdat na Západ ...

1 0
možnosti

12. 2. 2014 12:16

Každá jednotlivá země má svoje vlastní přistěhovalecké zákony. A dost se navzájem liší. Takže žádná pravomoc do Bruselu předána není.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 953x
Mám rád život a lidi. Nevážím si pouze těch,kteří se snaží být za každou cenu nej...ale nemají na to. Rodina a zdraví, rodná země, čest, svoboda a demokracie -klasické hodnoty, dnes znějící jako fráze,ale to mi nebrání,abych je uvedl. Jako myslivec mám rád přírodu, jako místopředseda Občanské konzervativní strany chci "kecat do politiky" i když to dnes není in.

Seznam rubrik