Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

tady si nekteri dole pletou pojmy s dojmy, vzdy kdyz prijde na legalizaci prostituce nebo drog, "inteligentne" vytahnou argument ze tak teda zlegalizujeme vrazdy. Hodinky a holinky.

Vrazda, kradez nebo znasilneni, je aktem PROTI VULI druheho cloveka. Prostituce se deje za OBOUSTRANEHO souhlasu, zrovna jako prodej tabaku, alkoholu ci drog. Jedna strana DOBROVOLNE prodava a druha DOBROVOLNE kupuje. Nikdo vas nenuti.

Pokud se neco takoveho co by melo spadat pod lidska prava zakaze, ihned je z toho masakr a velke prachy do kapes mafii a politiku

0 0
možnosti
VK

Mám dotaz k nadpisu. Kdo nechceme? Dělníci z továren a rolníci z polí? Poctivná pracující třída? Hodně mi to smrdí bolševismem.

2 0
možnosti
Foto

když už stát organizuje(a také řádně kořistí) na prodeji alkoholu, tabáku a teď nově i marihuany, proč by to neměl dělat i v případě prostituce? Stát není osvícená osoba, stát je jen instituce, která vidí řeku peněz jak protéká kolem něho a ona si z ní nemůže nic přisvojit. Myslím, že dát provozování prostituce alespoň nějaká pravidla je rozumné, obzvlášť když stát nemá a nikdy nebude mít sílu ji eliminovat. Zdanění prostituce přijde stejně tak, jako jednou státy začnou samy prodávat a zdaňovat tvrdé drogy. Třeba to ještě nějaký pátek potrvá ale já si troufám říci, že při chronické státní nenažranosti a stále prázdné kase to není zase tak daleko.

2 0
možnosti
JH

p.Štastný

myslíte, že by mohl stát poskytovat také středoškolské vzdělání- střední škola prostituce, takhle to vidíte ?

0 1
možnosti
JV

Smiřte se s realitou! Prostituce byla, je a bude, pokud lidstvo bude na Zemi. Tak proč nenastavit nějaká pravidla? :-/

3 0
možnosti
JN

smirte se s realitou, vrazdy a loupeze byly a budou, pokud bude lidstvo na zemi, tak proc nenastavit nejaka pravidla.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS